KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
KUŘECÍ PRSÍČKA PLNĚNÉ SLANINOU A ČABAJKOU
Potřebné ingredience
Kuřecí prsíčka, anglická slanina, čabajka, smetana, zapékací mísa, trojobal.
Postup přípravy
Kuřecí prsíčka mírně naklepeme, osolíme, poklademe na něj plátek anglické slaniny, na to kousek čabajky a zamotáme. Spíchneme párátkami a obalíme v klasickém trojobalu. POZOR…
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
KUŘE PLNĚNÉ ČABAJKOU SE ZELÍM
Potřebné ingredience
Kuře nebo kuřecí čtvrtky, 2-3 čabajky nebo jiné pikantní klobásy, sáček sterilovaného zelí a zapékací mísa.
Postup přípravy
Kuře omyjeme a okořeníme solí a sladkou paprikou. Dovnitř do kuřete nacpeme zelí co se vejde a čabajku - rozpůlíme ji. Kuře zašíjeme a položíme do zapékací mísy.Zbylé zelíčko…