Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Boloňské kuře se smetanou

Boloňské kuře se smetanou

Potřebné ingredience

Kuřecí řízek 4 ks, Olej, Žampiony 400 g, Nudle široké špenátové (tagliatelle) nebo světlé 400 g, Parmezán 100 g, Hladká mouka 2 lžíce, Máslo 100 g, Muškátový oříšek špetka, Smetana 1/2 l, Bílý pepř mletý, Sůl, Žloutek 2-3 ks, Vývar

Postup přípravy

Kuřecí řízky osolíme, opepříme a osmahneme na oleji. Těstoviny uvaříme ve slané vodě a scedíme. Polovinu másla rozpustíme na pánvi a orestujeme žampiony, poté přidáme mouku,…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí křidýlka v medové krustě

Kuřecí křidýlka v medové krustě

Potřebné ingredience

20 ks kuřecích křídel, 200 ml olivového oleje, 4 lžíce medu, 6 stroužků česneku, 2 lžíce sojová omáčky, sůl 2 lžíce Solamylu, 6 lžic kečup - ostrý

Postup přípravy

Všechny ingredience důkladně smícháme a vytvoříme tak marinádu. Do ní ponoříme křidýlka. Necháme odležet aspoň 12 hodin. Pak naložené křidýlka pečeme na rozpáleném oleji doměkka. …

Zobrazit více...

Kategorie