S beruškami
Potřebné ingredience
mramorový korpus, rybízový džem, nutela krém, mléčný marcipán, smartflex-mandle, směs čokolády a esíček
Letadlo
Potřebné ingredience
2pláty korpusu, nutela krém, WI, dortové opatky, malé kulaté sušenky, nutela
Postup přípravy
váha 4,40kg
Dort jsem dělala podle Ivanky Egrtové :-)
Bohužel paní, co ho chtěla, je nespokojená s WI (bylo mi řečeno pozdě) - chtěli letadlo bílé, tak mě nic lepšího než WI…
Red Velvet na zkoušku :-)
Potřebné ingredience
Korpus: 250g hladké mouky, 1/2 lžička soli, 15g holandského kakaa - smíchat, 120g změklého másla, 150g cukru krupice, 2 celá vejce - vyšlehat, 240ml podmáslí, 1 lžíce červeného barviva - smíchat a střídavě s moukou postupně zašlehávat do máslové části, 1 lžička octa a 1 lžička jedlé sody - smíchat a hned ručně zamíchat do těsta Krém: 125g mascarpone, 2-3 lžíce moučkového cukru, 200ml šlehačky
Postup přípravy
Tak jsem také neododlala pokušení vyzkoušet si tento dortík. A musím říct, že nám doma chutnal :-) Je tedy tužší než mramoráček, ale je jedlý :-)) jen toho krému bych příště dala…
žáby - příprava na dort
Potřebné ingredience
salkový marcipán
Postup přípravy
Tak jsem vyzkoušela poprvé salkový marcipán a nevím, jestli jsem neudělala někde chybu :-( Žabičky mi nějak nedrží pohromadě (odpadávají ručičky), mám to nějak moc mastné... I…
Žirafa
Potřebné ingredience
2 pláty korpusu (recept na mramor, ale jeden celý světlý a jeden tmavý - každý ze 3vajec), nutela krém, rybízový džem, mléčný marcipán
Kočka č.3
Potřebné ingredience
korpus bez vajec, máslový krém nastavovaný pudinkem, rybízový džem, mléčný marcipán, WI
Beruška pro mou Betynku :-)
Potřebné ingredience
mramorový korpus, krém z čokoládových kaštanů, borůvkový džem, mléčný marcipán
Dinosaurus
Potřebné ingredience
mramorový korpus, nutela krém, rybízový džem, mléčný marcipán