Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

žáby - příprava na dort

0.0
žáby - příprava na dort

Potřebné ingredience

salkový marcipán

Postup přípravy

Tak jsem vyzkoušela poprvé salkový marcipán a nevím, jestli jsem neudělala někde chybu :-( Žabičky mi nějak nedrží pohromadě (odpadávají ručičky), mám to nějak moc mastné... I ruce jsem měla pořád mastné. Je to normální? Vyštrachala jsem někde recept, kam se dává i trocha oleje, tak nevím. Snad to časem vyschne a půjde to pak přilepit alkoholem!

x

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

latte 6. 8. 2010, 21:47
Jsou opravdu nádherné, (clamp) (clamp) (clamp)
gabsa 6. 8. 2010, 18:43
nádherné žabky (Y) (Y) (Y) (Y)
blanuse 6. 8. 2010, 13:40
Parádní první pokus, krásné vtipné žabky (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
bimonka 6. 8. 2010, 1:01
Dančo,já taky dělám mléčný marcoč od Arielll a bývá v pohodě,je pravda,že figurky musí trochu vytvrdnout ale pak drží pěkně.A já lepím normálka troškou vody. Jinak jsou nádherný. (Y) (clamp)
Ditta77 5. 8. 2010, 22:47
No ty jsou rozkošný (L) ,-) ,-) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie