(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
žáby - příprava na dort
Potřebné ingredience
salkový marcipán
Postup přípravy
Tak jsem vyzkoušela poprvé salkový marcipán a nevím, jestli jsem neudělala někde chybu :-( Žabičky mi nějak nedrží pohromadě (odpadávají ručičky), mám to nějak moc mastné... I ruce jsem měla pořád mastné. Je to normální? Vyštrachala jsem někde recept, kam se dává i trocha oleje, tak nevím. Snad to časem vyschne a půjde to pak přilepit alkoholem!
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
latte
(upraveno)
6. 8. 2010, 21:47
Jsou opravdu nádherné,
gabsa
(upraveno)
6. 8. 2010, 18:43
nádherné žabky
blanuse
(upraveno)
6. 8. 2010, 13:40
Parádní první pokus, krásné vtipné žabky
bimonka
(upraveno)
6. 8. 2010, 1:01
Dančo,já taky dělám mléčný marcoč od Arielll a bývá v pohodě,je pravda,že figurky musí trochu vytvrdnout ale pak drží pěkně.A já lepím normálka troškou vody. Jinak jsou nádherný.
Ditta77
(upraveno)
5. 8. 2010, 22:47
No ty jsou rozkošný