Piškotový ovocný dortík
Potřebné ingredience
piškotový korpus, tvarohovo-pudinkový krém, ovoce (v tomto případě nektarinka a jahody), červené želé
Postup přípravy
Piškot do dortové formy o průměru 23 cm - 3 vejce, 4 lžíce horké vody, 150 g cukru krupice, 150 g polohrubé mouky a cca půl pytlíku prášku do pečiva (ušleháme žloutky s vodou,…
Mobil
Potřebné ingredience
Mramorový korpus podle receptu paní Dáši (ID 9782), upečený z jedné dávky v klasickém pekáči, jednou proříznutý. Krém - vyšlehané máslo s necelou plechovkou Pikaa, pod marcipán jen tenoučká vrstva ušlehaného másla s moučkovým cukrem.
Dort zdoben kupovaným marcipánem, obarveným gelovými barvami, na čísla a písmena použita hmota K2, rovněž koupena hotová.
Pak už jen šikovné ruce, v tomto případě ruce mého muže :-)