Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
KŮŇ

KŮŇ

Potřebné ingredience

korpus - krém - ovoce - potahovka

Postup přípravy

bílý korpus, pudinkový krém (banánový - 1x s mascarpone, 1x s máslem), banány, potahovka

Zobrazit více...
DORTY
Narozeninový

Narozeninový

Potřebné ingredience

světlý korpus - žádaný banánový krém - pudinkový krém kokosový s bílou čokoládou

Postup přípravy

1.patro

Zobrazit více...
DORTY
Narozeninový s kočičkou

Narozeninový s kočičkou

Potřebné ingredience

kakaový korpus - vařený čokoládový krém - šlehačka z ledových kaštanů - banány - potahovka

Postup přípravy

2. patro dvoupatrového dortu

Zobrazit více...
DORTY
PIONÝRSKÝ

PIONÝRSKÝ

Potřebné ingredience

světlý korpus, banánový pudinkový krém s bílou čokoládou, banány, broskve kompot., potahovka

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
SRDCE

SRDCE

Potřebné ingredience

kakaový korpus - pudinkový máslový krém (banánový s bílou čokoládou) - čokoládový vařený - banány - potahovka

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
15 minutový PIŠKOTOVÝ KORPUS

15 minutový PIŠKOTOVÝ KORPUS

Potřebné ingredience

6 vajíček, 12dkg hl.mouky, 12dkg cukru

Postup přípravy

vše smícháme a šleháme 15 minut na nejvyšší otáčky. Můžeme přidat trochu prdopeče.

Zobrazit více...
DORTY
SRDCE

SRDCE

Potřebné ingredience

korpus, tvarohový krém, borůvky, maliny, pudikovo-máslový krém, potahovka

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
ŠNEK

ŠNEK

Potřebné ingredience

kakaový korpus, čokoládový vařený krém, krém z tvarohu+maskarpone+bílé čokolády, borůvky, jahody, potahová hmota

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
Rybář

Rybář

Potřebné ingredience

korpus - krém - ovoce - marcipán

Postup přípravy

Světlý piškotový korpus.

Krém : smícháme 1x tvaroh (alobal) , 1x mascarpone, můžeme přidat i jogurt nebo zakys.smetanu, vše sešleháme. Rozpustíme si ve vodní lázni bílou…

Zobrazit více...
DORTY
NEJÚŽASNĚJŠÍ KRÉM :-)

NEJÚŽASNĚJŠÍ KRÉM :-)

Potřebné ingredience

1 x mascarpone, 1 x tvaroh (vanička, popř. alobal), 285 ml (33% a více) smetany ke šlehání, 3 x 100 g bílé čokolády - máslový krém na podmazání a mantinely pokud chceme dort potahovat marcipánem

Postup přípravy

Macarpone, tvaroh a smetanu ke šleh. sešleháme dohromady. Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni a po rozpuštění necháme chvilku zchladnout. Poté už jen ručně lžící vmícháme do…

Zobrazit více...

Kategorie