Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Rybář

0.0
Rybář

Potřebné ingredience

korpus - krém - ovoce - marcipán

Postup přípravy

Světlý piškotový korpus.

Krém : smícháme 1x tvaroh (alobal) , 1x mascarpone, můžeme přidat i jogurt nebo zakys.smetanu, vše sešleháme. Rozpustíme si ve vodní lázni bílou čokoládu (2-3 100g tabulky) a ručně zlehka vmícháme do krému.

Z pudinkového krému (2x pudink, 600ml mléka, 4-5 lžic cukru - uvaříme tuhý pudink, necháme zchladnout, poté si vyšleháme máslo a postupně zašleháme pudink) si uděláme na rozkrojené půlce korpusu mantinely, pro jistotu ještě můžeme obložit piškotama. Dáme část tvarohového krému, proložíme ovocem, krém, ovoce atd. (plníme nejlépe v uzavřené formě). Přiklopíme druhou polovinou korpusu a dáme do ledničky ztuhnout.

Po zatuhnutí obmažeme celý dort pudinkovo-máslovým krémem a opět dáme pořádně ztuhnout do ledničky.

Poté můžeme potáhnout marcipánem.

...

...

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 26. 7. 2012, 13:50
(clamp) (clamp) |:o) |:o) (clamp) (clamp) |:o)
gonzar 23. 7. 2012, 23:00
Moc hezký (^) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
PavliBP 25. 7. 2012, 10:59
@gonzar děkují (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie