(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Rybář

Potřebné ingredience
korpus - krém - ovoce - marcipán
Postup přípravy
Světlý piškotový korpus.
Krém : smícháme 1x tvaroh (alobal) , 1x mascarpone, můžeme přidat i jogurt nebo zakys.smetanu, vše sešleháme. Rozpustíme si ve vodní lázni bílou čokoládu (2-3 100g tabulky) a ručně zlehka vmícháme do krému.
Z pudinkového krému (2x pudink, 600ml mléka, 4-5 lžic cukru - uvaříme tuhý pudink, necháme zchladnout, poté si vyšleháme máslo a postupně zašleháme pudink) si uděláme na rozkrojené půlce korpusu mantinely, pro jistotu ještě můžeme obložit piškotama. Dáme část tvarohového krému, proložíme ovocem, krém, ovoce atd. (plníme nejlépe v uzavřené formě). Přiklopíme druhou polovinou korpusu a dáme do ledničky ztuhnout.
Po zatuhnutí obmažeme celý dort pudinkovo-máslovým krémem a opět dáme pořádně ztuhnout do ledničky.
Poté můžeme potáhnout marcipánem.
Krém : smícháme 1x tvaroh (alobal) , 1x mascarpone, můžeme přidat i jogurt nebo zakys.smetanu, vše sešleháme. Rozpustíme si ve vodní lázni bílou čokoládu (2-3 100g tabulky) a ručně zlehka vmícháme do krému.
Z pudinkového krému (2x pudink, 600ml mléka, 4-5 lžic cukru - uvaříme tuhý pudink, necháme zchladnout, poté si vyšleháme máslo a postupně zašleháme pudink) si uděláme na rozkrojené půlce korpusu mantinely, pro jistotu ještě můžeme obložit piškotama. Dáme část tvarohového krému, proložíme ovocem, krém, ovoce atd. (plníme nejlépe v uzavřené formě). Přiklopíme druhou polovinou korpusu a dáme do ledničky ztuhnout.
Po zatuhnutí obmažeme celý dort pudinkovo-máslovým krémem a opět dáme pořádně ztuhnout do ledničky.
Poté můžeme potáhnout marcipánem.

...

...

...

...

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

chalupnicka
(upraveno)
26. 7. 2012, 13:50







nahlásit

gonzar
(upraveno)
23. 7. 2012, 23:00
Moc hezký







nahlásit

PavliBP
(upraveno)
25. 7. 2012, 10:59
@gonzar
děkují

nahlásit