Erb (r.2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, strany potaženy čokoládovou ganache, erb vytvořen metodou patchwork, vlastní potahovací hmota
Postup přípravy
BArveno barvami bez AZO
Vyřezáno z rozměru 33x37,5cm, výška 8cm, váha cca 6kg
LPS Zoe (r.2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, čokoládová ganache po stranách, vlastní potahovací hmota, obrázek metoda patchwork.
Kimono (r.2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, tvarohový krém s čerstvými jahodami, vlastní potahovací hmota
Golfové hřiště (r2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-borůvkový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota, drcené piškoty.
Ovocný
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, čokoládová ganache z bílé a tmavé čokolády, čerstvé ovoce, růže z vlastní potahovací hmoty. Součástí byl malinkatý dortík (průměr 15cm) v bezlepkové variantě.
Mimoň Bob (r.2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, na přání bez krému. Čokoládový krém pařížský byl dodán vedle na namazání :o)) Vlastní potahovaci hmota
Zvonilka I (r.2013)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Mimoni II (r.2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota, figurky z potahovky
Jednorožec (r.2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota, figurky tvořeny metodou patchwork