Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Nemo (r.2014)

Nemo (r.2014)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO, dobarvováno jedlými fixami
Váha dortu 5kg, rozměr 33x37,5cm

Zobrazit více...
DORTY
Pejsek (r.2016)

Pejsek (r.2016)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohovo-malinový krém s malinami, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 3,2kg

Zobrazit více...
DORTY
Erb (r.2016)

Erb (r.2016)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, strany potaženy čokoládovou ganache, erb vytvořen metodou patchwork, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

BArveno barvami bez AZO
Vyřezáno z rozměru 33x37,5cm, výška 8cm, váha cca 6kg

Zobrazit více...
DORTY
LPS Zoe (r.2016)

LPS Zoe (r.2016)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, čokoládová ganache po stranách, vlastní potahovací hmota, obrázek metoda patchwork.

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1,3kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
Kimono (r.2016)

Kimono (r.2016)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, tvarohový krém s čerstvými jahodami, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 3,4kg, rozměr 33x18,8cm

Zobrazit více...
DORTY
Golfové hřiště (r2016)

Golfové hřiště (r2016)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohovo-borůvkový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota, drcené piškoty.

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 5,5kg, rozměr 33x37,5cm

Zobrazit více...
DORTY
Ovocný

Ovocný

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, čokoládová ganache z bílé a tmavé čokolády, čerstvé ovoce, růže z vlastní potahovací hmoty. Součástí byl malinkatý dortík (průměr 15cm) v bezlepkové variantě.

Postup přípravy

Barveno šťávou z červené řepy
Váha dortu cca 2,5kg, průměr 24cm.

Zobrazit více...
DORTY
Mimoň Bob (r.2016)

Mimoň Bob (r.2016)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, na přání bez krému. Čokoládový krém pařížský byl dodán vedle na namazání :o)) Vlastní potahovaci hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha cca 2kg, průměr 18cm, výška 25cm

Zobrazit více...
DORTY
Zvonilka I (r.2013)

Zvonilka I (r.2013)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno chlorellou

Zobrazit více...
DORTY
Mimoni II (r.2016)

Mimoni II (r.2016)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota, figurky z potahovky

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1,2kg, průměr 24cm

Zobrazit více...

Kategorie