Nemo (r.2014)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Postup přípravy
Barveno barvami bez AZO, dobarvováno jedlými fixami
Váha dortu 5kg, rozměr 33x37,5cm
Pejsek (r.2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-malinový krém s malinami, vlastní potahovací hmota
Erb (r.2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, strany potaženy čokoládovou ganache, erb vytvořen metodou patchwork, vlastní potahovací hmota
Postup přípravy
BArveno barvami bez AZO
Vyřezáno z rozměru 33x37,5cm, výška 8cm, váha cca 6kg
LPS Zoe (r.2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, čokoládová ganache po stranách, vlastní potahovací hmota, obrázek metoda patchwork.
Kimono (r.2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, tvarohový krém s čerstvými jahodami, vlastní potahovací hmota
Golfové hřiště (r2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-borůvkový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota, drcené piškoty.
Ovocný
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, čokoládová ganache z bílé a tmavé čokolády, čerstvé ovoce, růže z vlastní potahovací hmoty. Součástí byl malinkatý dortík (průměr 15cm) v bezlepkové variantě.
Mimoň Bob (r.2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, na přání bez krému. Čokoládový krém pařížský byl dodán vedle na namazání :o)) Vlastní potahovaci hmota
Zvonilka I (r.2013)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Mimoni II (r.2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota, figurky z potahovky