Rychlý šlehačkový dort
Potřebné ingredience
Korpus smetana (je to speciální desertní smetana, která se dá zakoupit v Polsku, je už taková dost hustá, nemusí se šlehat), ovocný protlak, marcipán
Postup přípravy
Tento dort vznikl jen proto, abych mohla vyzkoušet nový krém a své nové pomůcky
čokoládový dort s pařížským krémem
Potřebné ingredience
Pařížský krém korpus čokoláda na ozdoby - transfer folie, formička na ozdoby a podložka na zdobení šlehačka, pařížská šlehačka, jahoda (uprostřed dortu v čokoládě)
Postup přípravy
čokoládové pláty kolem dortu jsou zdobeny transfer fólií a speciální podložkou, čokoládové tvary na dortu jsou tvořeny ve formičkách
Výzdoba dortu AC DC
Potřebné ingredience
Mléčný marcipán, pevné nervy, potravinářské barviva
Rychlý čokoládový dort
Potřebné ingredience
pařížský krém z jahodové čokolády čokoládový korpus čokoládová poleva
Tvarohový ovocný dort
Potřebné ingredience
Ovoce - jahody, borůvky\r\nTvaroh\r\nKysaná smetana\r\nCukr vanilkový\r\nKorpus + tekuté potravinářské barvy\r\nTyčinky vanilkové a kakaové, ovoce na zdobení, želatina
Postup přípravy
Viz postup u předešlých dortů\r\nBarvení korpusu - rozdělíte si těsto do 4 nádob (chcete-li více barev, klidně do více), přimícháte barvy a postupně vlíváte do sebe.
Slaný dort-ovál
Potřebné ingredience
Toustový chléb, salámy, sýry, pomazánky, zelenina....