Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Twilight ( Stmívání)

Twilight ( Stmívání)

Potřebné ingredience

jako vždy

Postup přípravy

3,3 kg

Zobrazit více...
DORTY
Bonboniera II.

Bonboniera II.

Potřebné ingredience

jako vždy, čokoládová verze

Postup přípravy

2,8 kg

Zobrazit více...
DORTY
Kouzelná školka

Kouzelná školka

Potřebné ingredience

Korpus z jednoho vejce ( mám v receptech), krém nastavený kaší, salkový marcipán, marmeláda , banány

Postup přípravy

váha 2,5 kg, děkuji za inspiraci tady na mmb.
Adélce k 5. narozeninám všechno nejlepší!!!

Zobrazit více...
DORTY
Paříž

Paříž

Potřebné ingredience

pro 84. letou manželovo babičku

Postup přípravy

1,45 kg - malinký

Zobrazit více...
DORTY
Broskvové srdíčko

Broskvové srdíčko

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Jahodový

Jahodový

Potřebné ingredience

korpus z jednoho vejce ( mám v receptech), máslový krém nastavený kaší, spousta jahod

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Paříž

Paříž

Potřebné ingredience

korpus z jednoho vejce - čokoládový ( mám v receptech), pařížská šlehačka, šlehačka, čokoozdoby

Postup přípravy

2,4 kg

Zobrazit více...
DORTY
Mašinka Tomáš v zimě

Mašinka Tomáš v zimě

Potřebné ingredience

Korpus " s jedním vejcem" ( mám v receptech), máslový krém nastavený kaší, banány+broskve, salkový marcipán. Dvě verze mašinky, na dortu je ta konečná. Oslavenec Petříček dostal obě a uvidíme, která se mu líbila víc.

Postup přípravy

váha 3,7 kg

Zobrazit více...
DORTY
Tučňáci s iglů

Tučňáci s iglů

Potřebné ingredience

Korpus z jednoho vejce( viz moje recepty), máslový krém nastavený kaší, banány a broskve, salkový marcipán.

Postup přípravy

Velmi děkuji za inspiraci a perfektní fotopostup Lupitce!!!

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládový

Čokoládový

Potřebné ingredience

korpus - 50 dkg pol. mouky, 27 dkg cukru, 1 1/2 prdopeč, 2 vejce, 12,5 dkg rozpuštěné hery, 1 hořká rozpuštěná čokoláda, kakao, mléko dle potřeby. Vše dobře vymíchat a upéct. Forma 27 cm. Pařížská šlehačka: 4 šlehačky 250ml 33% svařit + 3 čokolády na vaření - svařit si den předem a nechat v lednici. Druhý den vyšlehat spolu s 2 ztužovači šlehačky.

Postup přípravy

Dortík byl pro chlapa a ten na nějaké kytičky a zdobenosti příliš není. No a co pak vymyslet??!

Zobrazit více...

Kategorie