Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Maďarská pečeně

Maďarská pečeně

Potřebné ingredience

Pro 6 osob 1,2 kg hovězí plece, sůl, pepř, 2 lžíce oleje, 4 lžíce ajvaru (papriková pasta), 1/2 svazku tymiánu, 1 lžíce medu, 1 lžíce dijonské hořčice Maille, 400 ml vývaru, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 červené papriky, 1 žlutá paprika, 1 zelená paprika

Postup přípravy

1) Troubu předehřejeme na 180°C (horkovzdušnou na 160°C). Tymián opláchneme, vodu střepeme a z tymiánu otrháme lístečky. Maso omyjeme, usušíme, vetřeme do něj sůl a pepř a poté je…

Zobrazit více...

Kategorie