Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
ZAPEČENÝ GULÁŠ

ZAPEČENÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

Ingredience: 1 kg hovězího masa, 1 kg těstovin, 250 g tvrdého sýra

Postup přípravy

Postup:
Z masa připravíme klasický guláš, ale bez zahuštění. Dáme vařit těstovin, ty připravíme běžným způsobem. Mezitím nastrouháme tvrdý sýr. Polovinu tohoto sýra promícháme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
MEXICKÝ GULÁŠ SE SÝREM

MEXICKÝ GULÁŠ SE SÝREM

Potřebné ingredience

Ingredience: 600 g předního (nebo zadního) hovězího masa, 80 g sádla (nebo oleje), 2-3 střední cibule,2 lžičky mleté sladké papriky, sůl, 1/2 lžičky drceného kmínu, rovná lžička majoránky, 2 lžíce hladké mouky, 2 stroužky česneku, 1/4 l vývaru z kostky bujónu, 100 g strouhaného sýra, 3 lžíce kečupu

Postup přípravy

Postup:
Nejdříve si opláchneme a osušíme maso a nakrájíme ho na kostky. Potom si oloupeme cibuli a nakrájíme na kostičky. Připravíme si vývar, nebo necháme v horké vodě…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
GULÁŠ SE ŽAMIÓNY A VÍNEM

GULÁŠ SE ŽAMIÓNY A VÍNEM

Potřebné ingredience

Suroviny: 800 g hovězího masa na guláš, 5 cibulí, 8 žampionů, 50 g slaniny, 2 lžíce oleje, 200 ml červeného vína, 100 ml zakysané smetany, 1 bujónová kostka, 2 bobkové listy, 8 kuliček černého pepře, 6 kuliček nového koření, 5 jalovčinek , sůl, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce ostrého kečupu, 50 g másla, 1 lžíce estragonu

Postup přípravy

Postup:
Surovin je to spousty, ale tento guláš nebo omáčka - jak chcete - stojí skutečně za to. Začínáme jako obvykle. Maso opláchneme a nakrájíme na gulášové kostky, cibuli…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
PREZIDENTSKÝ GULÁŠ

PREZIDENTSKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

Ingredience: 250 g nebo trochu více uzeného bůčku, 1 kg cibule, 1 kg hovězí kližky, červené víno, 1 brambora, chlebová kůrka, 1 uzená klobása, 1 lžička hladké mouky, 1 mrkev, trocha kořenové petržele, trocha celeru, sladká červená paprika, sůl, pálivé papričky, jalovec, majoránka, 1 lžíce rybízového džemu, citrónová kůra, 1 lžička kečupu, olej, 1 šlehačka

Postup přípravy

Postup:
Uzený bůček nakrájíme na drobné kostičky, hodíme do většího hrnce
A prudce škvaříme do doby, až se vyškvaří hodně sádla a z bůčku zbudou jen
středně hnědé…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
GULÁŠ Z HOVĚZÍHO MASA

GULÁŠ Z HOVĚZÍHO MASA

Potřebné ingredience

Ingredience: 750 g hovězího masa, 80 g sádla, 500 g cibule, 10 g sladké mleté papriky,1 lžička kmínu,1 lžička majoránky, sůl, 3 stroužky česneku, 30 g hladké mouky, 1 l vývaru z kostky

Postup přípravy

Postup:
Na guláš použijeme nejlépe hovězí maso z kližky, ale vhodné je i maso z hovězí plece. Opláchneme ho, osušíme a případně zbavíme tuhých blan a šlach. Nakrájíme ho na…

Zobrazit více...

Kategorie