Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Vařené hovězí maso s rajskou omáčkou

Vařené hovězí maso s rajskou omáčkou

Potřebné ingredience

Omáčka: 2 pol.lž. másla, 3 pol.lž. oleje, 2 cibule, 3 pol.lž.hladké mouky, 1/2 čaj.lž.tymiánu, 1/2 čaj.lž.bazalky, špetka skořice (já dávám celou skořici a je to o 100% lepší), špetka papriky, 3PL zmrazené kořenové zeleniny, 3/4 l vývaru z bujonu, šálek rajského protlaku (1,5dl), 1PL cukru, sůl, 1PL másla
Maso: hovězí zadní asi 500 g, cibule, sůl, pepř.

Postup přípravy

1. Maso vložíme do vroucí osolené vody, přidáme celou cibuli a pepř. Jakmile voda vzkypí, zmírníme teplotu a vaříme asi 2 hodiny doměkka (v tlakovém hrnci asi 30 min).
2. Na…

Zobrazit více...

Kategorie