Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Marinované steaky s pomerančem

Marinované steaky s pomerančem

Potřebné ingredience

500 g svíčkové nebo roštěnky, 4 lžíce sojové omáčky, 1 pomeranč, 2 stroužky česneku, 2 lžíce oleje, hrubě mletý pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na steaky. Z pomeranče vymačkáme šťávu, a smícháme ji se sojovou omáčkou, prolisovaným česnekem a pepřem. Maso naložíme do směsy a necháme asi 1 hodinu nebo i déle…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Marinované roštěnky

Marinované roštěnky

Potřebné ingredience

4 roštěnky, 4 lžíce oleje, 2 lžíce sojové omáčky, 1 feferonka, 2 žloutky, 1 lžíce worchestrové omáčky, 2 lžíce tekutého polévkového koření, 2 cibule

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme. Cibule a feferonky nakrájíme na jemno, přidáme ostatní ingredience a promícháme. Roštěnky ve směsy důkladně omočíme a v nádobě necháme odležet 24 hodin v…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Roštěnky marinované v česneku a pivu

Roštěnky marinované v česneku a pivu

Potřebné ingredience

4 plátky roštěnky 4 stroužky česneku, 1 světlé pivo, sůl, pepř

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem tak, aby byly roštěnky zakryté, ale neplavaly. Necháme v chladničce odležet do…

Zobrazit více...

Kategorie