Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Roštěnky marinované v česneku a pivu

0.0
Roštěnky marinované v česneku a pivu

Potřebné ingredience

4 plátky roštěnky
4 stroužky česneku,
1 světlé pivo,
sůl,
pepř

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem tak, aby byly roštěnky zakryté, ale neplavaly. Necháme v chladničce odležet do druhého dne. Potom osmažíme v rozpáleném oleji.
Naložené roštěnky lze také obalit v trojobalu, jako řízky a potom osmažit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie