Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Belgicky gulas - CARBONNADE FLAMANDE

Belgicky gulas - CARBONNADE FLAMANDE

Potřebné ingredience

1kg hoveziho masa (nakrajet na cca 4cm kousky nebo klidne i vetsi) *** 400ml silneho tmaveho piva (napr. Primator 16, Nachod 18) *** 3 strouzky cesneku *** 2 bobkove listy *** 3 lzice hl. mouky (dochutit soli a peprem) *** olej ***2-3 mrkve (nakrajet) *** 2-3 cibule (nakrajet) *** 1 porek (nakrajet) *** 1 lzice rajcatoveho pyre *** 350ml hoveziho vyvaru (muze byt i voda) *** "svazek" bylinek (tymian, petrzel, bobkovy list, kulicky pepre) - dat do platynka *** hrst nakrajene petrzelky *** kastrol s vikem, ktery muzeme dat do trouby

Postup přípravy

Tento silny husty gulas nam varil bratranec v Belgii a nas tak nadchnul, ze jsme ho zaradili i do naseho jidelnicku...:)

1) Maso nechame marinovat pres noc v pive smichanem…

Zobrazit více...

Kategorie