Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Zlaťáky z plecka

Zlaťáky z plecka

Potřebné ingredience

veprová plec, sůl, pepř,olej, hladká mouka,50g másla,1,5dl horké vody,1/2 masoxu, 2 lžičky sojové omáčky,1/2 lžičky wolcestru 3 lžíce kečupu.

Postup přípravy

Plátky masa si připravte na prkénko a naklepejte je, osolte a opepřete. Následně je potřete olejem a nechte odležet (minimálně 2 hodiny) na chladnějším místě. Odleželé plátky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Obrácené řízky

Obrácené řízky

Potřebné ingredience

4 plátky kotlety bez kosti sůl pepř strouhanku vajíčko zeleninu máslo

Postup přípravy

Maso si naklepeme osolíme opepříme. Obalíme nejdříve ve strouhance a pak v rozšlehaném vajíčku. Poté dáme péci na rozpálenou pánvičku a opečeme dozlatova z obou stran. Poté…

Zobrazit více...

Kategorie