VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Zlaťáky z plecka
Potřebné ingredience
veprová plec, sůl, pepř,olej, hladká mouka,50g másla,1,5dl horké vody,1/2 masoxu, 2 lžičky sojové omáčky,1/2 lžičky wolcestru 3 lžíce kečupu.
Postup přípravy
Plátky masa si připravte na prkénko a naklepejte je, osolte a opepřete. Následně je potřete olejem a nechte odležet (minimálně 2 hodiny) na chladnějším místě. Odleželé plátky…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Obrácené řízky
Potřebné ingredience
4 plátky kotlety bez kosti sůl pepř strouhanku vajíčko zeleninu máslo
Postup přípravy
Maso si naklepeme osolíme opepříme. Obalíme nejdříve ve strouhance a pak v rozšlehaném vajíčku. Poté dáme péci na rozpálenou pánvičku a opečeme dozlatova z obou stran. Poté…