Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kostky k zelí i ke špenátu

Vepřové kostky k zelí i ke špenátu

Potřebné ingredience

cca 1kg vepřového plecka , 2 cibule , 3 stroužky česneku , 1/2 masoxu , 1 lžíce polohr. mouky , 3 kuličky pepře , 3 kuličky nového koření , 1 bobkový list , sádlo , kmín , sůl

Postup přípravy

Cibuli zpěníme na sádle,přidáme nakrájené maso ,koření , sůl , masox a dusíme za občasného podlévání do měkka.
Když je maso měkké , vybereme koření , naředíme vydušenou šťávu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
RychloGulášek z trouby

RychloGulášek z trouby

Potřebné ingredience

1kg vepřového plecka , 3 větší cibule , 5 stroužků česneku , 2 čaj.lž. gulášového koření , 3 čaj.lž. sladké papriky , 3 polév.lž. solamylu , 2 masoxy , 0,75 - 1 litr vody , sůl , pepř , event. feferonka

Postup přípravy

Cibuli a maso nakrájíme a smícháme v pekáči,přidáme ostatní suroviny,vše řádně promícháme,přidáme masox (rozpuštěný ve 1/4 l hrnku horké vody) a zbytek vody.
Můžeme přidat pro…

Zobrazit více...

Kategorie