Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Vepřové kostky k zelí i ke špenátu

0.0
Vepřové kostky k zelí i ke špenátu

Potřebné ingredience

cca 1kg vepřového plecka , 2 cibule , 3 stroužky česneku , 1/2 masoxu , 1 lžíce polohr. mouky , 3 kuličky pepře , 3 kuličky nového koření ,
1 bobkový list , sádlo , kmín , sůl

Postup přípravy

Cibuli zpěníme na sádle,přidáme nakrájené maso ,koření , sůl , masox a dusíme za občasného podlévání do měkka.
Když je maso měkké , vybereme koření , naředíme vydušenou šťávu tak abychom měli dost.
V troše vody rozkvedláme mouku a zahustíme tím štávu a ještě chvilku podusíme.

Tip: pokud to děláme k dušenému zelí je dobré v průběhu dušení, zelí podlévat šťávou z masa!

Příloha : bramborový knedík


****ZKUSTE I DALŠÍ MÉ RECEPTY A NEVÁHEJTE A NAPIŠTE JAK TO DOPADLO A JAK VÁM CHUTNALO****
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydikydiky
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie