Vepřové kostky na paprice
Potřebné ingredience
vepřová plec, bujon nebo masox, paprika sladká, těstoviny, knedlík, brambor tj, smetana 12%, pepř, sůl, sádlo, cibule, hl. mouka
Postup přípravy
Nejprve si na trocha sádle usmažíme cibulku, po chvilce přisypeme papriku, necháme chvíli smažit aby nám paprika nezhořkla a přidáme vepř.maso, přidáme sůl, pepř, bujon, kdo nemá rád nemusí dávat, pak si to může dosolit, a podlijeme vařící vodou a dusíme cca 30 minut. Vše děláme v papíňáku.
Po dušení ještě přivedeme k varu.
A zahustíme smetanou a hl. moukou.
Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo bramborem jak kdo má rád.
Dobrou chuť!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé