VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřové závitky s klobáskou
Potřebné ingredience
Vepřová krkovička,česneková pasta nebo česnek,sterilované zelí,sůl,pepř,klobáska,cibulka,masox,
Postup přípravy
Vepřovou krkovičku naklepeme ,opepříme,potřeme česnekovou pastou nebo česnekem.Na plátky dáme odkapané zelí a posypeme pokrájenou klobáskou.Klobásku můžeme předtím opéci na oleji …
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřové maso po švýcarsku
Potřebné ingredience
50dkg vepř. masa bez kosti(kýta,plec apod.),2cibule,sůl,pepř,paprika,grilovací koření,250ml šlehačky , 10dkg sýra na strouhání.,olej
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostičky ,opečeme na oleji ,okořeníme,přidáme cibuli nakrájenou na kostičky,promícháme,podlejeme trochou vody.Zaklopíme a dáme na 30 minut péci.Po té odklopíme…