Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Vepřové maso po švýcarsku

0.0
Vepřové maso po švýcarsku

Potřebné ingredience

50dkg vepř. masa bez kosti(kýta,plec apod.),2cibule,sůl,pepř,paprika,grilovací koření,250ml šlehačky ,
10dkg sýra na strouhání.,olej

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky ,opečeme na oleji ,okořeníme,přidáme cibuli nakrájenou na kostičky,promícháme,podlejeme trochou vody.Zaklopíme a dáme na 30 minut péci.Po té odklopíme a promícháme ,maso by mělo mít jen trochu šťávičky.Přidáme šlehačku smíchanou s nastrouhaným sýrem a zapékáme už odklopené dalších 30 minut.
Podáváme s bramborem,bram.kaší,hranolkama apod.

Maminky je to zase jedna dobrá rychlovka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie