(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Vepřové maso po švýcarsku

Potřebné ingredience
vepřovou plec,sladkou ml.papriku,smetanu na vaření,olej,cibuli,sůl,pepř,asi 2 lžíce hl.mouky,eidam,špagety
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky,cibuli nadrobno a osmahneme na oleji-přidáme kostky masa.osolíme,opepříme ,poprášíme paprikou-orestujeme a podlijeme trochou vody-dusíme do měkka.Když máme maso měkké, zalijeme ho smetanou ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a povaříme.Špagety uvaříme v osolené vodě ,scedíme a propláchneme.Dáme je na talíř ,polijeme je omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

marcelka1976
(upraveno)
28. 1. 2021, 6:09
V čera jsme měli k obědu a bylo to výýýbornýýý. Manžel dokonce řekl, že musím vařit častěji.





nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
8. 3. 2021, 21:12
@marcelka1976
zdravím Marcelko-to mě moc těší.

nahlásit