Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Vepřové maso po švýcarsku

0.0
Vepřové maso po švýcarsku

Potřebné ingredience

vepřovou plec,sladkou ml.papriku,smetanu na vaření,olej,cibuli,sůl,pepř,asi 2 lžíce hl.mouky,eidam,špagety

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky,cibuli nadrobno a osmahneme na oleji-přidáme kostky masa.osolíme,opepříme ,poprášíme paprikou-orestujeme a podlijeme trochou vody-dusíme do měkka.Když máme maso měkké, zalijeme ho smetanou ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a povaříme.Špagety uvaříme v osolené vodě ,scedíme a propláchneme.Dáme je na talíř ,polijeme je omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcelka1976 28. 1. 2021, 6:09
V čera jsme měli k obědu a bylo to výýýbornýýý. Manžel dokonce řekl, že musím vařit častěji. (Y) (Y) (Y) (pl) (pl)
chalupnicka 8. 3. 2021, 21:12
@marcelka1976 zdravím Marcelko-to mě moc těší. (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie