Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety v marinádě  "ROŠTÁKY"(6 osob)

Vepřové kotlety v marinádě "ROŠTÁKY"(6 osob)

Potřebné ingredience

6 vepřových kotlet (může být i krkovička),
Marináda: 2 celá vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžíče sojové omáčky (může být i maggi), 1 lžička pepře, soli, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžičky solamylu

Postup přípravy

Kotlety si naklepeme, naložíme je do marinády (nejlépe 24 hod), poté smažíme na oleji nebo grilujeme.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Žlutá čína (je možno z jakéhokoli masa)

Žlutá čína (je možno z jakéhokoli masa)

Potřebné ingredience

400 g vepřové kýty, 2 cibule, 1 lžička soli, 3 lžíce škrobu, 1 lžíce sojové omáčky, malá lžička maggi, lžička worčestru, 1/2 lžičky kari, 1/2 lžičky papriky, špetka pepře, 2 vejce

Postup přípravy

1.Vepřové maso nakrájíme na nudličky, naložíme do směsi vajec, škrobu a všeho koření. Necháme uležet 2 hodiny, nejlépe však do druhého dne.
2. Cibuli nakrájíme na půlkolečka,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na moravance (4osoby)

Kotlety na moravance (4osoby)

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety (buď s kostí nebo bez), olej, Podravka - vegeta, plnotučná hořčice, strouhanka, 1 moravanka nebo podobný salát.

Postup přípravy

Vepřové kotlety si naklepeme a okořeníme vegetou, více než jsme zvyklí, nepřidáváme ani sůl, ani pepř, ani jiné koření. Potřeme z obou stran plnotučnou horčicí, obalíme ve…

Zobrazit více...

Kategorie