Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥KOTLET PRAŽSKÉHO UZENÁŘE S VÍDĚŇSKÝM KNEDLÍKEM♥♥♥ HOLKY JE TO LUXUSNÍ A NENI TO NÁROČNÝ♥♥♥

♥♥♥KOTLET PRAŽSKÉHO UZENÁŘE S VÍDĚŇSKÝM KNEDLÍKEM♥♥♥…

Potřebné ingredience

Pro 6 osob: 6-8 vepřových kotlet, sůl, pepř, 20dkg šunkového na nudličky, 4-5 nožiček párků, jedna klobása stačí, 6-8 žampionů na plátky, 1 smetana ke šlehání, 1 zakysaná smetana, 1 rovná lžíce hladké mouky, citronová šťáva na dochucení. Na knedlíky: 6 housek na kostky, 250ml mléka, 2 vejce, olej na pokapání, 140g hrubé mouky

Postup přípravy

Kotlety naklepejte,osolte, opepřete, prudce opečte z obou stran na trošce olivového oleje. Maso vyjměte z pánve a vsypte do ní šunku, párky, žampiony a krátce cca 5 minut…

Zobrazit více...

Kategorie