VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Bylinkový řízek
Potřebné ingredience
8 řízků,1 stroužek česneku,1 svazek míchaných bylinek,1lž hořčice,2lž strouhánky,sůl,pepř,2lž másla,750 brambor,250g rajčat
Postup přípravy
1,Omyté maso naklepeme.Česnek oloupeme,bylinkyopláchneme ,obojí nasekáme a smícháme s hořčicí,strouhánkou,solí,pepřem.Směsí potřeme řízky,přeložíme je a sepneme.Na másle pečeme 20…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Řízky na pivu
Potřebné ingredience
Plátky masa(vepřové,kuřecí)
olej česnek, sůl,pivo
Postup přípravy
Naklepeme řízky a po obou stranách potřeme olejem a česnekem utřeným se solí.
Zalijem pivem a necháme 2 hodiny(čím delé tim lépe)oležet.
Obalujeme jako řízek v trojobalu a…