VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Rácské vepřové maso (maďarská kuchyně)
Potřebné ingredience
500 g vepřového masa (plecko) 2 ks cibule 150 g rajčat 200 g čerstvé papriky nebo zeleninové lečo 4 stroužky česneku (nemusí být) 200 ml zakysané smetany 1 lžička mleté sladké papriky sádlo 60 g sůl pepř
Postup přípravy
Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, v kastrolu rozehřejeme sádlo a přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno, osmažíme do červena, přidáme jemně nakrájený česnek, mletou papriku,…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Pivovařská bašta
Potřebné ingredience
3/4 kg vepřové libovější plece 3 lžíce olej 1 ks cibule 1 ks porek 1 dl piva 4 lžíce sladkého kečupu 3-5 stroužkůkečupu pepř sůl
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka ho na oleji opečeme/pro urychlení-dělám v papiňáku/, přidáme sůl, pepř, utřený česnek, kečup podlijeme pivem a chvilku podusíme-asi 10 minut. …