Baletka (r.2014)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota, modelovaná figurka z potahovky
Putování dinosaurů (r.2015)
Potřebné ingredience
Zelená část: světlý piškotový korpus, bez krému, vlastní potahovací hmota, figurky z potahovky Tmavá část: šestihran, čokoládový korpus, čokoládový krém, potaženo čokoládovou ganache, aplikace z potahovky
Postup přípravy
Barveno barvami bez AZO
Váha dortu cca 3,5kg, průměry šestihran 25cm, kulatý 20cm
Ptáčci (r.2014)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, borůvkovo-tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Blesk (r.2012)
Potřebné ingredience
První pokus o vlastní dort Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, kupovaný marcipán.
Zámek s princeznou (r.2015)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, čokoládový krém-pařížský ; čokoládový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Ostrov (r.2015)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-jahodový krém, vlastní potahovací hmota, modelování z potahovky
Knoflíky (r.2015)
Potřebné ingredience
Citronový korpus, citronovo-tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Modrý s mašlí (r.2015)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-borůvkový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota
Motýlci II (r.2015)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota
Zajíčci (r.2015)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-borůvkový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota, figurky z potahovky