Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
HNĚDOBÍLÁ BUCHTA

HNĚDOBÍLÁ BUCHTA

Potřebné ingredience

NA TĚSTO:35dkg POLOHRUBÉ MOUKY,25dkgCUKRU MOUČKA,1ks VEJCE,2-3 LŽÍCE KAKAA,1 LŽÍCE JEDLÉ SODY,2dcl OLEJE A 4dcl PODMÁSLÍ(KYŠKA,KEFÍR).

KRÉM:25dkg MÁSLA(HERA),15dkg CUKRU MOUČKA A 20dkg BÍLÉHO JOGURTU(ZAKYSANÁ SMETANA).
NAHORU:ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ(10dkg).

Postup přípravy

VŠECHNY PŘÍSADY NA TĚSTO SMÍCHÁME A VLIJEME NA VYMAZANÝ A MOUKOU VYSYPANÝ VYŠŠÍ PLECH A DÁME PÉCT.KAŽDÁ TROUBA JINAK PEČE,TAKŽE HLÍDEJTE ŠPEJLÍ.

KRÉM:UŠLEHÁME SI MÁSLO(HERU…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
BÁBOVKA ZE ŠLEHAČKY

BÁBOVKA ZE ŠLEHAČKY

Potřebné ingredience

30dkg POLOHRUBÉ MOUKY,20dkg CUKRU,3ks CELÁ VEJCE,1 ŠLEHAČKA,1 PRÁŠEK DO PEČIVA,2 LŽÍCE KAKAA A STROUHANÝ KOKOS NA VYSYPÁNÍ FORMY.

Postup přípravy

VŠECHNY PŘÍSADY,KROMĚ KAKAA SMÍCHÁME DOHROMADY A POLOVINU NALIJEME DO VYMAZANÉ A KOKOSEM VYSYPANÉ FORMY,DO DRUHÉ POLOVINY PŘIMÍCHÁME KAKAO A DOLIJEME DO FORMY.DÁME PÉCT,NEVÍM JAK…

Zobrazit více...
SALÁTY, ZÁLIVKY
NIZOZEMSKÝ SALÁT (VÝBORNÝ)

NIZOZEMSKÝ SALÁT (VÝBORNÝ)

Potřebné ingredience

20dkgCIHLY,20dkgŠUNKOVÝ SALÁM,4ksVEJCE(UVAŘIT NATVRDO),10dkgKÁPIE(ČERVENÁ,ZAVAŘENÁ),25dkgMAJÓNÉZY A ASI 5dkgKEČUPU.

Postup přípravy

CIHLU,ŠUNKOVÝ SALÁM,VEJCE A KÁPII,NAKRÁJÍME NA MALÉ KOUSKY,DÁME DO MÍSY A SMÍCHÁME S MAJÓNÉZOU A KEČUPEM.POKUD BUDE SALÁT HUSTÝ,MŮŽEME ZŘEDIT NÁLEVEM Z KÁPIE.

DOBROU CHUŤ!!!

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ MASO ZAPÉKANÉ SE SÝREM,VE ŠŤÁVĚ

VEPŘOVÉ MASO ZAPÉKANÉ SE SÝREM,VE ŠŤÁVĚ

Potřebné ingredience

750gVEPŘOVÉ KRKOVICE(PLEC,KÝTA),4 STŘEDNÍ CIBULE,300gSÝRU CIHLA,PEPŘ,2ksMASOXU A 1l VODY.

Postup přípravy

MASO NAKRÁJÍME NA PLÁTKY,NAKLEPEME A ROZLOŽÍME DO PEKÁČE,OPEPŘÍME(NESOLIT),NA MASO POKLADEME CIBULI(KRÁJÍM NA PŮLKOLEČKA)A POSYPEME NASTOUHANÝM SÝREM.V HRNCI SI ROZVAŘÍME V LITRU…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
TĚSTOVINY V HOŘČIČNO-SMETANOVÉ OMÁČCE S KUŘECÍM MASEM

TĚSTOVINY V HOŘČIČNO-SMETANOVÉ OMÁČCE S KUŘECÍM MASEM

Potřebné ingredience

TĚSTOVINY 500g(JAKÉKOLIV),400gKUŘECÍHO MASA,1KS VĚTŠÍ CIBULE,SŮL,PEPŘ,VEGETA,3 LŽÍCE PLNOTUČNÉ HOŘČICE,500ML SMETANY KE ŠLEHÁNÍ(MŮŽE BÝT I SLADKÁ SMETANA),PETRŽELOVÁ NAŤ,OLEJ.

Postup přípravy

NA OLEJI ZPĚNÍME CIBULI NA DROBNO NAKRÁJENOU,PŘIDÁME NA KOSTIČKY NAKRÁJENÉ KUŘECÍ MASO,OSOLÍME, OPEPŘÍME,PŘIDÁME TROCHU VEGETY A ZA OBČASNÉHO MÍCHÁNÍ UDUSÍME DO MĚKKA,POTÉ PŘIDÁME…

Zobrazit více...
DORTY
EVIČCE K SEDMÝM NAROZENINÁM

EVIČCE K SEDMÝM NAROZENINÁM

Potřebné ingredience

PRO INSPIRACI

Postup přípravy

JAKÝKOLIV DORT,NEBO KULATÁ BUCHTA OZDOBENÁ MARCIPÁNEM.

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
ZAPÉKANÉ RYBÍ FILÉ SE ZELENINOU A SMETANOU.

ZAPÉKANÉ RYBÍ FILÉ SE ZELENINOU A SMETANOU.

Potřebné ingredience

400gFILÉ Z TRESKY,1MALÁ CIBULE,1PAPRIKA,1RAJČE,PÓREK,SŮL,PEPŘ,VEGETA,GRIL.KOŘENÍ,2VEJCE,SLADKÁ SMETANA,SÝR CIHLA ASI 100g.

Postup přípravy

FILÉ ROZLOŽÍME DO ZAPÉKACÍ MÍSY,OSOLÍME, OPEPŘÍME A POSYPEME GRIL.KOŘENÍM,PŘIDÁME NA PŮL KOLEČKA NAKRÁJENOU CIBULI,RAJČE ,PAPRIKU A PÓREK,JEMNĚ POSYPEME VEGETOU A ZAKRYJEME…

Zobrazit více...
PIZZY, CHLEBY
OBLOŽENÝ CHLÉB-KOCOUR

OBLOŽENÝ CHLÉB-KOCOUR

Potřebné ingredience

CHLÉB,SALÁM,TVRDÝ SÝR,ČERVENÁ PAPRIKA,ZELENÁ PAPRIKA,OLIVY A MÁSLO.

NĚCO PRO INSPIRACI.

Postup přípravy

ZHOTOVÍTE PODLE OBRÁZKU.

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
ŠPAGETY S PÁRKEM

ŠPAGETY S PÁRKEM

Potřebné ingredience

4 NOŽKY LIBOVÝCH PÁRKŮ,1 VĚTŠÍ CIBULE,1 VĚTŠÍ RAJSKÝ PROTLAK A ASI 5 LŽIC KEČUPU,10 DKG SÝRU CIHLA,TROCHU OLEJE A 500G ŠPAGET.

Postup přípravy

NA ROZEHŘÁTÝ OLEJ DÁME ZPĚNIT NA JEMNO NAKRÁJENOU CIBULI,PŘIDÁME NA KOSTIČKY NAKRÁJENÉ PÁRKY A ZLEHKA OSMAHNEME,PŘIDÁME RAJSKÝ PROTLAK,KEČUP A ZLEHKA POVAŘÍME.SMÍCHÁME S UVAŘENÝMI…

Zobrazit více...

Kategorie