Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
PRO FLORBALISTU

PRO FLORBALISTU

Potřebné ingredience

:-D

Postup přípravy

pro inspiraci

Zobrazit více...
DORTY
Moje první panenka :-D

Moje první panenka :-D

Potřebné ingredience

pro inspiraci

Postup přípravy

Moje první panenka na zítřejší oslavu Aniččiných 4 narozenin. Trošku kulhá, dávala jsem jí až do zatuhlého krému a ona se mi trochu hnula . Nechtěla jsem s ní moc mrskat, aby se…

Zobrazit více...
DORTY
Můj první potahovaný dortík

Můj první potahovaný dortík

Potřebné ingredience

Korpus piškotový. Potah od Ariell

Postup přípravy

Můj první výtvor. Nic moc. Prosím nekoukejte na tác. Děs :-D fotila jsem ho ještě před tím než jsem si ho přendala na tác k tomu určený. To pro případ, že by mi spadl. :-D

Zobrazit více...
DORTY
Svatební

Svatební

Potřebné ingredience

Korpus mramorovaný od Dáši, krém máslový nastavovaný kaší, ananas, potaženo K2 ,ozdoby hmota od Ariell

Postup přípravy

Inspirace zde na MMB. Tímto všem cukrářkám moc moc děkuji. Tento je můj druhý potahovaný. Myslím že se povedl. Byl pro mojí maminku k svatbě. Udělal velkou radost.

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Chleba z domácí pekárny

Chleba z domácí pekárny

Potřebné ingredience

350ml vody,
1 lžička soli (kdo má radši slanější může dát více),
1 lžička cukru,
kmín dle chuti,
540 g pšeničné mouky chlebové (může být i tmavá),
1 balíček sušeného droždí

Postup přípravy

Ingradience dáme do pekárny v pořadí ja jsou napsané. Nastavíme program cca 2 hodiny. U pekárny Eta Siesta je to program sprint. A už jen čekáme až se chlebík upeče. Dobrou chuť.

Zobrazit více...

Kategorie