Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky v tlakáči s omáčkou na přírodno

Vepřové plátky v tlakáči s omáčkou na přírodno

Potřebné ingredience

vepřové plátky, masox, nebo bujon klidně hovězí, koření-na steaky, grilovací, pepř, jaké máte rádi na maso, hořčici,mouku , vodu,olej, cibule

Postup přípravy

Vepřové plátky naklepeme spolu s kořením, dáme do tlakáče, kde jsme si dali olej a na kolečka nakrájenou cibuli a osmahneme ze všech stran, poté přilijeme vodu , dáme masox 1…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Drožďová polévka

Drožďová polévka

Potřebné ingredience

4 kostky droždí, mraženou zeleninu do polévky, vegetu(polévkové koření), kostku masoxu, polohrubou mouku, 1-2 vajíčka(mouka+vajíčka na knedlíčky)

Postup přípravy

Do Hrnce nalijeme vodu, přidáme droždí, mraženou zeleninu, kostku masoxu a přivedeme k varu, poté si v misce připravíme těstíčko z polohrubé mouky a vajíček, zamícháme, těstíčko…

Zobrazit více...

Kategorie