Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Fazole na kyselo

Fazole na kyselo

Potřebné ingredience

500g vepřové kýty nebo plecka,olej,hladká mouka,sůl,pepř,brambory,asi 500g fazolových lusků(mohou být i mražené-stačí 1 sáček nebo sterilované-1 větší sklenice),1 cibule,ocet,sojová omáčka

Postup přípravy

Začneme brambory,které si uvaříme ve šlupce.Ve větším hrnci na oleji zpěníme na kostky nakrájenou cibuli,přidáme na kostky pokrájené maso,necháme zatáhnout,maso zaprášíme moukou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Přírodní kotlety

Přírodní kotlety

Potřebné ingredience

vykoštěné plátky kotlety,sůl,pepř,plnotučná hořčice,tekutá Rama nebo máslo

Postup přípravy

Kotlety naklepeme,osolíme opepříme , pomažeme z jedné strany hořčicí a skládáme na sebe.Necháme chvíli uležet(může být i přes noc).Kotlety klademe na rozehřátou Ramu do velké…

Zobrazit více...

Kategorie