Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Pravý ruský boršč

Pravý ruský boršč

Potřebné ingredience

Suroviny •1 kg hovězího předního •400 g vepřové plece •600 g kostí na vývar •5 litrů vody •černý pepř •nové koření •bobkový list •150 g mrkve •100 g celeru •50 g petržele •200 g červené řepy •200 g brambor •200 g slaniny •mletá červená paprika •400 g hlávkového zelí •100 g cibule •200 g rajčat •250 g smetany •60 g hladké mouky •300 g uzeného vepřového •250 g kysané smetany •citrón •cukr •kopr •sůl

Postup přípravy

Postup
Do studené vody vložíme syrové maso a kosti a přivedeme k varu. Pak sebereme pěnu, přisypeme koření a vaříme pozvolna 2 až 3 hodiny. Nejdřív vytáhneme vepřové maso, a až…

Zobrazit více...

Kategorie