Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
TOPINKY S MASOVOU SMĚSÍ ALA FALINA :D

TOPINKY S MASOVOU SMĚSÍ ALA FALINA :D

Potřebné ingredience

Chleba, kuřecí maso , chilli omáčka, sůl, pepř, gyros, čubrica, olivy, tatarka, kečup, plátkový sýr

Postup přípravy

Masová směs - maso naložíme ( chilli omáčka,sůl,pepř,gyros a čubrica ) Dáme na pánev,orestujeme,až je maso téměř hotové,přidáme olivy,tatarku,tročku kečupu a ještě trochu čubrici.…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí plátky na thajském kari

Kuřecí plátky na thajském kari

Potřebné ingredience

kuřecí prsní řízky , thajské kari, pepř a sůl , rýže

Postup přípravy

Řízky naklepeme a alespon na 2 hodiny naložíme do thajského kari,soli a pepře ! s kari nešetřit )
Pak v papiňáku osmahneme všechny řízky,až je máme všechny osmahlé a zatáhlé…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí stehýnka v hořčici

Kuřecí stehýnka v hořčici

Potřebné ingredience

-6 kuřecích stehýnek ( je možno i více,většinou jich dělám tak 12 :D ) ,petrželka ( sušená či čerstvá ) , 2 lžíce plnotučné hořčice ( pokud toho děláte víéc,dejte i více hořčice ) , 1 žloutek , kousek másla, sl a pepř

Postup přípravy

1. Stehna opláchneme ve studené vodě a osušíme do savých utěrek
2. Maso osolíme a opepříme ze všech stran
3. Připravíme si směs,kterou budeme potírat stehna ( já je v tom…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Voňavá křidýlka exotické chuti

Voňavá křidýlka exotické chuti

Potřebné ingredience

Kuřecí křidýlka, kečup, 2 balní zelených oliv s papričkou , koření gyros,koření na drůbež ,4 stroužky česneku ( nakrájet na kolečka ) ,sůl,pepř , olivový lák ( voda v balíčku s olivami ) ,

Postup přípravy

Křidélka naložíme v kečupu,gyrosu,koření na drůbež,v česneku,soli, pepři a olivovém láku,necháme tak 2 hodiny naložené a pak šup s tím do pekáčku,na křidélka olivy honem a do…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Klárčina bašta

Klárčina bašta

Potřebné ingredience

Kuřecí plátky , spodní stehna Koření – Argentina gril,petrželka,sůl a pepř , Česnek (granulovaný nebo čerstvý) , Smetana , Sýr – eidam nebo cihla , Šunkový salám – junior,gothaj(nejlepší je štangle z Lídlu,kuřecí s paprikou),

Postup přípravy

Maso naložíme na 2 hodiny v již zmíněném koření,poté maso dáme do zapékací mísy nebo plechu,na to česnek,nastrouhaný sýr a nastrouhaný salám a zalijeme smetanou. Dáme zapéct do…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře po provensálsku

Kuře po provensálsku

Potřebné ingredience

Kuře nebo několik spodních stehen 4 rajčata černé olivy bílé suché víno (nejlepší je Veltlínské zelené ) bazalka česnek sůl a pepř

Postup přípravy

Kuře naporcujeme a omyjeme,poté opepříme a osolíme. Na oleji z obou stran necháme zhnědnout. Poté přidáme oloupaná rajčata nakrájená na měsíčky,olivy,česnek ( buď granulovaný nebo…

Zobrazit více...

Kategorie