Kuře po provensálsku
Potřebné ingredience
Kuře nebo několik spodních stehen 4 rajčata černé olivy bílé suché víno (nejlepší je Veltlínské zelené ) bazalka česnek sůl a pepř
Postup přípravy
Kuře naporcujeme a omyjeme,poté opepříme a osolíme. Na oleji z obou stran necháme zhnědnout. Poté přidáme oloupaná rajčata nakrájená na měsíčky,olivy,česnek ( buď granulovaný nebo čerstvý nakrájená na kolečka ),bazalku a pak přelijeme vínem,aby vše bylo potopené..Necháme provařit..
Nakonec přidáme opět bazalku
Podáváme s hranolky…
Toto jídlo má kyselejší chuť,ale nám opravdu moc chutná,je to úplně něco jiného..A navíc je to manžovo oblíbené jídlo
Nakonec přidáme opět bazalku
Podáváme s hranolky…
Toto jídlo má kyselejší chuť,ale nám opravdu moc chutná,je to úplně něco jiného..A navíc je to manžovo oblíbené jídlo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé