Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kuře po provensálsku

0.0
Kuře po provensálsku

Potřebné ingredience

Kuře nebo několik spodních stehen 4 rajčata černé olivy bílé suché víno (nejlepší je Veltlínské zelené ) bazalka česnek sůl a pepř

Postup přípravy

Kuře naporcujeme a omyjeme,poté opepříme a osolíme. Na oleji z obou stran necháme zhnědnout. Poté přidáme oloupaná rajčata nakrájená na měsíčky,olivy,česnek ( buď granulovaný nebo čerstvý nakrájená na kolečka ),bazalku a pak přelijeme vínem,aby vše bylo potopené..Necháme provařit..

Nakonec přidáme opět bazalku



Podáváme s hranolky…



Toto jídlo má kyselejší chuť,ale nám opravdu moc chutná,je to úplně něco jiného..A navíc je to manžovo oblíbené jídlo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie