Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kuře po Italsku

0.0
Kuře po Italsku

Potřebné ingredience

Kuřecí stehýnka, brambory, cibule, rajčata, kapie, bazalka, sůl, koření, olivový olej

Postup přípravy

Brambory, cibuli a rajčata nakrájíme na osminky (množství dle chuti a počtu strávníků), kapii nakrájíme na proužky. Vše vložíme do zapékací mísy, posolíme, přidáme čerstvou nebo sušenou bazalku a olivový olej (kdo chce může přidat i koření, např. na americké brambory). Vše promícháme. Kuřecí stehýnka osolíme a okořeníme (já používám koření na pečené kuře), a položíme na zeleninu do zapékací mísy. Pečeme nezakryté v troubě cca hodinu na 220C, ke konci zapneme gril aby se kůžička upekla do křupava. Nakonec můžeme poklást plátky sýra, ale nemusí být. Podáváme s tatarkou.
Je to výborné, rychlé a hlavně se s tím nenadělá moc nádobí :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

domenica 31. 10. 2010, 22:25
Vynikajici (L) (L) Moc dekujeme za super obed!! Dominika
Lucrecia 23. 11. 2010, 15:56
@domenica Díky, jsem ráda, že vám chutnalo.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie