Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Kuře po Filipínsku

0.0
Kuře po Filipínsku

Potřebné ingredience

kuře, sojová omáčka, česnek, sůl, pepř, cibule, ocet, cukr, olej.

Postup přípravy

Jakékoliv kuřecí maso (já dělám nejčastěji stehna nebo křídla) si naložíme do marinády ze sojovky (té dávám hodně), trošku worchestru, utřeného česneku, soli, pepře. Necháme alespoň 2 hodinky marinovat. Nedokážu říct přesný poměr přísad, vše dělám "od oka". Na to sami přijdete.
V hrnci na oleji necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na plátky. Poté přidáme trochu octa, špetku cukru a vložíme kuřecí kousky. Zalijeme vodou (ve výsledku z toho má být sosík, tak přiměřeně). Dusíme do měkka. Pokud by se vám to zdálo příliš řídké, přidejte trošku instantní jíšky.
Podáváme s rýží a francouzským salátem (viz moje recepty). Je to výborné.

Masíčko se vaří.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie