Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
UŽASNE ZAPEKANÉ OPAČNÉ REZNE

UŽASNE ZAPEKANÉ OPAČNÉ REZNE

Potřebné ingredience

POTŘEBNÉ PŘÍSADY 750g bravč.stehna(alebo kuracie prsia), 4 vajcia, soľ, strúhanka, olej na vysmážanie Šťava : 200ml vody, 1 pol.lyžica horčice, kečupu, masla, oleja, 1 čaj.lyžička vegety a mletého čierneho korenia

Postup přípravy

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme,osolíme,Vajcia rozšľaháme, mierne osolíme a obalíme v nich strúhankové rezne obalíme v strúhanke a ešte raz naklepeme Hneď vysmážame v oleji A…

Zobrazit více...
PIZZY, CHLEBY
ŽEMLOVÝ KVET

ŽEMLOVÝ KVET

Potřebné ingredience

Vlašský šalát poprípade iný šalát,zelenina a syr na ozdobu

Postup přípravy

Žemľový kvet sú žemle posypané každý kúsok inýmy zrnkami - už sám o sebe je zaujímavý. Tak ho stačí prekrojiť a naplniť šalátom podľa chuti a ozdobiť. Navrchu je jemne nastrúhaný…

Zobrazit více...

Kategorie