RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
KAPR NA VÍNĚ
Potřebné ingredience
4 porce kapra, 3dl bílého vína, sůl, pepř, 2 menší cibule, smetana ke šlehání, hrstka nadrobno nakrájené šunky, hrst strouhaného sýra a kousek másla
Postup přípravy
Porce kapra podlijeme vínem, posolíme, popepříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dusíme 15min.Potom kapra vyjmeme a do zbylé šťávy přidáme smetanu, sýr a šunku.Necháme…
RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
OBALOVANÝ KAPR V SÝROVÉM TĚSTÍČKU
Potřebné ingredience
kapr nakrájený na podkovičky, sůl, pepř, citron, šunka, hl.mouka, strouhanka, vejce, strouhaný sýr, olej na smažení
Postup přípravy
Porce osolíme, opepříme, pokapeme po obou stranách citronem a zabalíme do plátků šunky.Po chvilce odležení obalíme v rozšlehaném vejci s moukou, strouhankou a strouhaným sýrem…