(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
KAPR NA VÍNĚ
Potřebné ingredience
4 porce kapra, 3dl bílého vína, sůl, pepř, 2 menší cibule, smetana ke šlehání, hrstka nadrobno nakrájené šunky, hrst strouhaného sýra a kousek másla
Postup přípravy
Porce kapra podlijeme vínem, posolíme, popepříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dusíme 15min.Potom kapra vyjmeme a do zbylé šťávy přidáme smetanu, sýr a šunku.Necháme vyvařit asi na polovinu a na závěr necháme rozpustit v omáčce hrudku másla.Podáváme s bramborem a mlaskáme si.Je to opravdu jednoduché a dobré.Bohužel jsem nestihla ani vyfotit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé