Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kapr na víně

0.0
Kapr na víně

Potřebné ingredience

Kapr,česnek,sůl,máslo,víno(já použila rulandské šedé,tchyně měla doma červené,jaké nevím)

Postup přípravy

Kapra omyjeme a osušíme,neporcujeme. Celého posolíme a potřeme česnekem,jak z venku,tak uvnitř.Česnekem nešetříme.Dovnitř kapra vložíme silnější plátek másla a položíme ho na máslo do pekáčku.Podlijeme dvěma deci vína,zbytek dáme chladit a dopijeme s kámoškou. Pečeme cca 25minut z jedné strany a 25min z druhé.Podle potřeby podléváme a kapra během pečení poléváme výpekem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie