KAPR V PEPŘI +++

Potřebné ingredience
Ryba,sůl, pepř celý,nové koření celé,olej,pepř mletý,bobkový list.
Postup přípravy
Nejprve kapra stáhnem z kůže,vykostíme,nakrájíme na plátky hodně osolíme dáme na 3 dny do lednice.Potom vyndáme opláchneme a zalejem octem a dáme do lednice na 2-3dny.Potom vyndáme necháme okapat nakrájíme na kostky opepříme a naskládáme na dno nádoby uděláme jednu vrstvu na to dáme cibuli na kolečka, 1-2 malinké bobkové listy které rozlomíme,dáme 2 kuličky nov.koření,2 kuličky pepře.Znovu rybu v pepři obalime , zase cibuli + koření a poslední vrstva cibule nové koření,bobkový list ,kuličky pepře a zalejem olejem.Dáme do lednice asi na 14 dní uležet. PŘÍLOHA : PEČIVO

Naložené ryby v soli

Proložené ryby z boku.

KAPR
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Anturka
(upraveno)
29. 12. 2009, 23:20


nahlásit
kleop
(upraveno)
27. 12. 2009, 17:43
Zajímavé,
díky za dobrý tip na Silvestra
. určitě vyzkouším a dám vědět









nahlásit

Anturka
(upraveno)
27. 12. 2009, 17:45
@kleop
Děkuji za pěkný komentář.


nahlásit

Jaruš53
(upraveno)
26. 12. 2009, 19:37
Moc děkuji, a zítra se do toho pustíme. Výsledek Vám určitě napíšu.
. Jarka




nahlásit

Anturka
(upraveno)
26. 12. 2009, 19:40
@Jaruš53
Budu čekat.
Zdenka


nahlásit

Jaruš53
(upraveno)
26. 12. 2009, 19:21
Zdeničko, vypadá to úžasně. Myslíte, že by to šlo i z ryby - pangas?Děkuji za odpověď. Přeji Vám krásný
. Jarka



nahlásit

Anturka
(upraveno)
26. 12. 2009, 19:30
@Jaruš53
Manžel říkal že to jde z jakékoliv ryby jenom né z lososovitých a ze sumce a toustolobica.Přeji vám také krásný




nahlásit