(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Kapr po mlynářsku
Potřebné ingredience
kapr, česnek, sůl, 1 PL sladké papriky, 6 PL hladké mouky, olej.
Postup přípravy
Naporcovaného kapra dostatečně potřeme utřeným česnekem, posolíme. Obalíme ve směsi z mouky a papriky. Upečeme do zlatova. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hanys77
(upraveno)
10. 4. 2009, 17:04
musím se přidat k pochvalným komentářům jak kapra nemusím, tak v této úpravě byl vynikající...fakt doporučuju vyzkoušet
lienka26
(upraveno)
4. 12. 2007, 20:49
Dekuji za receptik manzel si chvalil ,takze sem moc rada za receptik
Vuruk
(upraveno)
24. 8. 2007, 16:11
Dneska jsme měli k obědu a je to mňamka!! Rychlé a jednoduché
Jana V.
(upraveno)
4. 9. 2007, 9:08
@Vuruk
tislovka
(upraveno)
15. 5. 2007, 19:01
Jo jo, jinak už kapra nedělám, ani na vánoce, takhle je prostě supr není tolik cítit ta "rybina"/nebo rybyna?/, prostě úúúúúúžas Lenka
cicmoši
(upraveno)
15. 5. 2007, 8:20
tak možem len odporučiť - inak kapra doma ani nerobíme, aj na vianoce ho robím takto a všetci sa ideme užrať.......... Fakt doporučujem,ako píše pani dole je to vysoko návykové a na iného kapríka, už ani nepomyslíte........
Vlastina.K
(upraveno)
14. 5. 2007, 22:53
Tento recept je opravdu výborný,děláme ho také.Občas si uděláme změnu a dáváme k tomu zeleninu a nožičku pikantní klobásy.
avynka
(upraveno)
14. 5. 2007, 21:52
Můžu potvrdit, že kapr podle Jančina receptu patří mezi výborná a tzv. "návyková" jídla . Milovníci česnekových jídel si příjdou na své. Ochutnáte jednou a příště už budete váhat, zda volit klasicky dobrého smaženého kapříka a nebo tohoto . My jej doma taky děláváme a nemá to prostě chybku . Já, protože už mám děti velké, přidávám do obalovací směsi kromě sladké papriky ještě trošičku chlli a u nás se tomu říká "kapr po ďábělsku" .