Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Nočky s brokolicí, cuketkou a kuřecím masíčkem

0.0
Nočky s brokolicí, cuketkou a kuřecím masíčkem

Potřebné ingredience

Kuřecí prsíčko, bramborové noky, půlka cukety, menší brokolice, VEGIVEGI /=podravka bez glutamátu/, šťáva z vypečeného masa.

Postup přípravy

Dneska jsem posbírala zbytky, které jsem měla doma a vytvořila z nich toto. Bylo to moooc dobré a hlavně hned hotové, tak se o to podělím i s vámi :o))) Třeba to někomu bude i chutnat ;o)))

Brokolici propláchneme ve studené vodě, rozebereme na růžičky a necháme chvíli povařit v lehce osolené vodě, aby trochu změkla a nechala se kousat dětskými dásničkami :o))) Na troše kvalitního olivového oleje osmažím kuřecí prsíčko nakrájené na malé kostičky, vhodné svým rozměrem pro dětskou pusinku :o))) /možno přidat trochu česneku, cibulky, porku - to jsem neměla, tak jsem to nedala :o)))/, posypu a ochutím VEGIVEGI. Až je masíko osmažené, přidám nakrájenou cuketu na kostky /dávám se šlupkou když jsou cuketky mladé - starou jsem nikdy neměla :o)))/ Máme ji rádi jen prohřátou, ne rozblemcanou, tak po přidání už pokračuji rychle. Přidám ještě brokolici, ještě trochu pokrájím,než jí tam hodím :o))) Prohodím, nechám prohřát. Měla jsem z nedělního oběda trochu šťávy z máslového výpeku, který byl pod kuřátkem, tak jsem sebrala tuk a šťávičku jsem na to hodila. Dostalo to opravdu boží chuť... Pak přidám uvařené bramborové noky, prohodím a promíchám a papám... :o)))
Opravdu to bylo mooooc dobré, ne tak tučné a hlavně to jedla i moje hlavní inspektorka na výživu - Vandička :o)))

Chtěla jsem udělat obrázkový postup, ale bylo to tak rychlé, že jsem stihla vyfotit už jen "hotovku" v pánvi :o)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie