Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 26 návštěvníků)

Vanýskovy rychlé těstovinky s brokolicí a rajčátky :o)))

0.0
Vanýskovy rychlé těstovinky s brokolicí a rajčátky :o)))

Potřebné ingredience

Těstovinky /používáme Express Panzani malé vrtulky/, čerstvá tvrdší rajčátka, brokolice, možno cuketka, 3 vajíčka, trocha mléčka :o))), koření VEGI VEGI /podravku s glutamátem Vandičce nedávám/, bazalka.

Postup přípravy

Třeba už tu nějaký podobný receptík je, ale tohle je z mojí hlavy - když jsem nevěděla co kuchtit... Zařadila bych to zároveň i do kategorie dietní - není tam nic tak tučného a je to lehké jídlo...

Omytou brokolici, rozdělenou na růžičky uvařím v osolené vodě. Rajčata a cuketku nakrájím na kousky - my máme rády veeeeliké :o))). Uvařené těstoviny vysypu do zapékací mísy, přidám brokolici, rajčata a cuketu /pro masové nenasyty možno přidat i kuřecí kousky opečené na kvalitním olivovém oleji/, promíchám a nechám pod poklicí v troubě péci... Pekla jsem to asi na 200 v horkovzduchu. Až je to celé dokonale prohřáté, zaliji směsí z vajec, mléka, bazalky, Vegivegi a nechám zapéci. Těsně před koncem posypu strouhaným sýrem /kupuji nízkotučný strouhaný sýt v Lidlu/.... No a pak už to jen zbaštíme... Je to lehké, ne moc slané a hlavně zdravé. Dobrou chuť!

Není to nic složitého,nemá to tedy ani cenu moc fotit... Takhle to vypadá, když je to v troubě :o)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chvojcata 14. 2. 2008, 12:59
Super mnamka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie