Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kapor na mlynársky spôsob

0.0
Kapor na mlynársky spôsob

Potřebné ingredience

Kapor nakrájaný na podkovičky,soľ,mleté č. korenie,hladká múka,červená sladká a štipľavá paprika,olej na smaženie,citrón,mlieko cesnak,vegeta. Zmes na potretie:olivový olej+cesnak+petržlenová vňať./kto nemá rád....vynechať!/

Postup přípravy

Očisteného a nakrájaného kapra posolíme a uložíme do mlieka asi na 2 hodiny.Zarobíme si hladkú múku s mčk,mletou paprikou /kto nemá rád štipľavé...dávať iba sladkú papriku/ a troška vegety.Vyberiem kapríka z mlieka,potrieme cesnakom,pokvapkáme citrónom,obalíme v múkovej zmesi a poukladáme na plech.Pečieme pri 250°C.Musí sa pruko piecť,aby sa nerozpadol.Na plechu otáčame,pečieme do chrumkava.Po vybratí z plechu,potrieme zmesou:cesnak+olivový olej+petržlenová vňať

ešte raz...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie