Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

POMALÝ HRNEC - losos

0.0
POMALÝ HRNEC - losos

Potřebné ingredience

Porce lososa, bylinky, niva, Gnocchi, smetana

Postup přípravy

Na dno pomalého hrnce nalejeme smetanu, nastrouháme nivu, položíme porce lososa, který nakořeníme bylinkama a dáme pomalit na 1,5 hod. na HIGH, pak přidáme Gnocchi a dopomalíme ještě cca 30 minut. Ta chuť je skvělá.

před pomalením

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Miri0 2. 9. 2009, 14:10
(pl) (pl) to vypadá dobře (jidlo) ale nemám lososa :-| zkusím ten druhý recept s tou rybou mám spoustu makrel ^o)
SugarRose 26. 2. 2009, 10:54
Hani, pomalý hrnec, tím myslíte papiňák?
Boban1 26. 2. 2009, 14:52
@SugarRose Evo není, je takový hrnec, který mám v ikonce (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie