Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Tataráček z lososa

0.0
Tataráček z lososa

Potřebné ingredience

Porce: 3-4 SUROVINY: 400g lososa bez kůže, 1 šalotka, 1 lžíce oleje, 1 lžička dijonské hořčice, 1 lžička kečupu, 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce petrželky, pepř, sůl, celozrnná bagetka na opečení

Postup přípravy

Lososa špičkou nože naškrabeme, lepší je 2x, aby byl opravdu jemný. Promícháme s velmi nadrobno pokrájenou šalotkou, dochutíme a necháme 30min odpočinout v lednici, aby se lehce vychladil a hlavně spojil. Nyní už jen stačí naservírovat s opečenou bagetkou či toustíkem.

http://www.facebook.com/dlabemesmishkou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie