(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Tatarské filé

Potřebné ingredience
50 dkg filé/treska/,tatrská omáčka-menší sklenice,máslo,koření na ryby,sůl
Postup přípravy
Koupené kostky z tresky ,osolím,posypu rybím kořením a naskládám do máslem vymazaného pekáčku.Celé poliji tatraskou a zapeču v troubě.Podávám s americkým bramborem,PZ je to jednoduché,rychlé výborné jídlo.

filé připravené k zapečení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

voťas3
(upraveno)
19. 5. 2011, 20:05





nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
20. 5. 2011, 8:05
@voťas3
Zdravím Andrejko,tak to jsem moc ráda,že vás receptíky zaujali-moc mě to těší.Tak ať vám chutnají.Zdravím Alča

nahlásit